Tiny Houses in Nijmegen

Momenteel worden er in Nijmegen twee locaties ontwikkeld in het kader van ‘Wonen zonder Grenzen’. Wij van Asterix Houses waren aanwezig bij het inspiratiemoment dat werd georganiseerd door de Gemeente Nijmegen, waar o.a. meer werd verteld over de plannen die er liggen voor de innovatieve woonwijk langs de Streekweg in stadsdeel Dukenburg en project ‘NDW21’ (www.ndw21.nl).

Dat er behoefte is aan ruimte om met andere woonvormen en manieren van samenleven te expirimenteren is inmiddels wel duidelijk. In steeds meer gemeenten worden ook projecten opgestart om deze ruimte ook te bieden. Zo ook in Nijmegen. We gaan voornamelijk even in op het project langs de Streekweg. De gemeente wil hier een bredere invulling geven aan het idee van de stadsnomaden, die al enige tijd experimenteren met het creëren van een eigen natuurinclusieve, circulaire en zelfvoorzienende woonomgeving. Binnen het project bij de Streekweg is er ruimte voor zogenaamde CPO-projecten en ook Tiny Houses. Dit zorgt voor de nodige woningdifferentiatie waarmee Dukenburg, omringd door natuurgebieden als de Berendonk en de Haterse Vennen, zich kan onderscheiden.

Lees meer over de volledige plannen, download de PDF of bekijk het onderstaande filmpje:

Wonen in een lux uitgevoerde Tiny House, volledig in eigendom, is al vanaf 45.000,- mogelijk. Bekijk zeker even onze exemplaren op de website. Zo hebben we onlangs model ‘Sage’ toegevoegd aan ons assoriment. Een zeer fraai en moderne Tiny House met moderne keuken, badkamer, vloerverwarming en airco. Hou hierbij rekening met een budget van 80.000,-.

Enthousiast over dit project en nieuwsgierig naar de mogelijkheden van wonen in een Tiny House op deze locatie? Neem zeker even contact met ons op! We helpen je graag een stap verder en gaan graag in gesprek. Maak vooral ook een afspraak om de kwaliteit van onze huisjes te komen ervaren in Bergharen.

Bedankt voor uw aanvraag! Ga snel naar uw inbox voor de brochure.