Tiny Houses direct beschikbaar in september 2023

In samenwerking met onze leverancier Mobi House zijn er momenteel diverse zeer fraaie mobiele Tiny Houses direct beschikbaar! We geven je in deze blog graag een rondleiding door deze de prachtige Tiny Houses. Interesse? Neem zeker even contact met mij op om de mogelijkheden te besrpeken! Dit kan op nummer 06-51496550, of laat een bericht achter via de website. Klaar voor de rondleiding? Daar gaan we!

Tiny House “Lime” (model 02)

Gebasseerd op een bekend model, Asterix House 02, het eerste huisje dat we naar Nederland lieten komen! Wijzelf hechten dan ook speciale waarde aan dit prachtige huisje met Scandinavische alure. Het model dat momenteel direct verkrijgbaar is, heeft aan weerszijden een dakkapel en entrosol met ieder ca. 5,2m2 oppervlak om te slapen of spullen op te bergen. Het huisje is 7,2m lang en 2,4m breed, wat zorgt voor een extra ruime woonkamer en keuken. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, over-magnentroncombinatie en koelkast. In de woonkamer zijn een TV set en airconditioner aanwezig. De badkamer is voorzien van een praktische douchecabine (met deur), losse wasbak en vast toilet.  Er zijn twee verdiepingen toegankelijk via een trap met kasten en laden. Verder is er vloerverwarming aanwezig en is de Tiny House voorzien van sfeervolle ledverlichting!

Model “Lime” is direct verkrijgbaar voor een bedrag van € 59.500 excl. transportkosten (ca. € 1.750).

Tiny House “Onestory Kiwi”

Liever geen trappen in het huisje? Dan is model “Onestory Kiwi” waarschijnlijk een betere keus! Deze Tiny House is eveneens 7,2m lang en 2,4m breed en bevat een afgesloten tweepersoonsslaapkamer. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, electrische oven, koelkast en vaatwasser. Ook dit model bevat een douchecabine (met deur), losse wasbak en vast toilet en is voorzien van airconditioning! Omdat de ruimte niet nodig is voor een trap, resulteert dit in extra ruimte en aanrechtblad in de keuken. Tevens is er een aansluiting aanwezig voor een wasmachine / droger.

Model “Onestory Kiwi” is direct verkrijgbaar voor een bedrag van € 52.950,- excl. transportkosten (ca. € 1.750).

Tiny House “Individual Lavender II”

Een ander model welke we in deze blog graag even willen laten zien is “Lavender II”! Dit model (6m lang) bevat een werkplek, relatief ruimte verpieding met veel kastruimte, en een fraaie ontspanningsruimte! Nieuwsgierig hoe je het maximale uit je Tiny House werkplek kunt halen? Lees zeker even de blog hierover. Het huisje is ingericht in Scandinavische stijl, met een mooi en opvallend rond raam aan de achterzijde. Zeer sierlijk is ook de houten gefreesde deur naar de badkamer, uitgerust met praktische douchecabine (met deur), handoekverwarming, wasbak en aansluiting voor een composttoilet. De keuken is voorzien van inductiekookplaat, koelkast en er is naast elektische verwarming ook airconditioning aanwezig!

Model “Individual Lavender II” is direct verkrijgbaar voor een bedrag van € 44.950,- excl. transportkosten (ca. € 1.750).

Tiny House “Individual Clover”

Tot slot laten we je graag nog model “Clover” aan je zien! Ook wij bij Asterix Houses waren zeer onder de indruk van deze zeer stijlvol aangeklede Tiny House! Zowel binnen als buiten zijn kosten nog moeite gespaard om deze Tiny House een spetterende uitstraling te geven. Het is een uniek model met daarom ook veel unieke elementen. Zie bijvoorbeeld de gevenbekleding, de vele ramen, de afwerking van de vloeren en het plafond, het fel gekleure interrieur en de ruime bovenverdieping!

Deze Tiny House is maar liefst 9,7m lang met daardoor extra veel ruimte in de woonkamer, keuken en slaapkamer. Ook de badkamer is relatief ruim ingedeeld met een ruime douchcabine met deur en veel kastruimte. De keuken is verder voorzien van een inductiekookplaat, oven, vaatwasser en ingebouwde koelkast. Naast de badkamer is er een afgesloten ruimte aanwezig met een mooie wanddecoratie, te gebruiken als slaap- werk- en/of hobbykamer. Naast vloerverwarming en airconditioning is het huisje ook voorzien van een open haard! Een spectaculair huisje om te zien was ons betreft 🙂

Model “Individual Clover” is direct verkrijgbaar voor een bedrag van € 99.995,- excl. transportkosten (ca. € 1.750).

Interesse en of vragen over de Tiny Houses uit deze blog? Bel gerust met Richard op nr. 06-51496550!

Bedankt voor uw aanvraag! Ga snel naar uw inbox voor de brochure.