Groots leven in een
klein huisje.

Zo in het nieuwe jaar bruist het vaak van de ideeën. Een tijd van samenzijn met de mensen die het verdienen. Een frisse start.

Wonen of recreëren in een tiny house kan jou net de ruimte geven, in je hart en hoofd, om te doen wat goed voelt. Voor jou als mens en zeker ook voor je omgeving. Minder ruimte om te wonen, meer ruimte om te leven!

Of je nu een bed & breakfast wilt beginnen om anderen te laten genieten van een klein huisje op wielen, of er zelf in wilt wonen of recreëren, bij Asterix Houses helpen we je graag bij het realiseren van je woondromen!

Asterix Houses - kleine impressie

Wil jij ook...

Genieten van de vrijheid en duurzaamheid van een tiny house, waarbij je kunt leven met minder materiële ballast en meer in harmonie met de natuur?

een klein avontuur

een groots verhaal

Marijke de Groot
& Wim Braamse

“Hoe heerlijk is het wonen in ons Asterix Huis…!! Gemaakt naar onze wensen en keuzes en met een fantastische indeling. Een oerdegelijk huis dat al hittegolven, Zeeuwse stormen en koude periodes prima heeft doorstaan. Dank Richard, voor je altijd aanwezige zorgvuldigheid en enthousiasme om onze droom werkelijkheid te maken.

Groots..!”

Tiny  

Asterix Houses

Op zoek naar een licht, esthetisch en functioneel huis op wielen?
Een solide ‘Tiny house’ voor de juiste prijs?

Asterix Houses werkt met hoogwaardige materialen, een herkenbare stijl en tot in detail verfijnde esthetische eigen ontwerpen. Onze ‘Tiny houses’ kun je volledig naar eigen wens inrichten. Kom gerust een kijkje nemen of een nachtje slapen in een van onze demo-huisjes te Beuningen.


Vorige slide
Volgende slide

Een huis op wielen,
een wereld vol
mogelijkheden.

Altijd al groot gedroomd over een huisje op
wielen vol vrijheid? Vraag dan een afspraak aan
en krijg die rondleiding!

Bedankt voor uw aanvraag! Ga snel naar uw inbox voor de brochure.